Доставка до5работни дни!

0 артикула

0 артикула

Здравей, Гост! Влез или Създай профил

За нас

След повече от 5 години в продажбата на дребно, от 2015 година предоставяме моделите си на още по-широк кръг от потребители. Добавихме нови идеи в пазара на мартеници, които се надяваме да харесате. Опитахме се да Ви предложим конкурентни цени на всеки артикул, както и разнообразие, чийто идеи се родиха от екипа ни!

Дейността ни започна от производството на гривни с имена, футболни отбори, зодии, професии, автомобили и много други. Интересът, който потребителите имаха към тях ни накара да продължим да мислим в тази насока и от тази година тяхното разнообразие се увеличи с плочки и значки. Чрез www.Babamarta.bg Ви даваме възможност сами да си създавате модели, които ние ще произвеждаме за Вас. Трябва само да ни изпратите снимка или надпис, който искате да създадете.

От тази година стартираме с производство на мартеници за бизнес сектора. Така собствениците на фирми ще могат да популяризират логото си чрез една от най-хубавите български традиции, като подаряват мартеници с него на своите приятели, клиенти и бизнес партньори.

Отворени сме за бизнес предложения за партньорство и съвместна работа, които можете да ни отправите на контактите ни посочени в магазина!

С www.Babamarta.bg се надяваме, че ще Ви дадем възможност да погледнете на празникът „Баба Марта“ от друг, различен ъгъл.

Чрез www.Babamarta.bg вие ще получите честно и коректно отношение. Не сме безгрешни, но ще направим всичко възможно за да направим Вашето присъствие в магазина ни приятно!

Благодарим Ви, че избрахте www.Babamarta.bg,

с уважение, екипът на www.Babamarta.bg!

© 2023 Baba Marta. Всички права запазени.