Доставка до5работни дни!

0 артикула

0 артикула

Здравей, Гост! Влез или Създай профил

Рекламации

ВРЪЩАНЕ на Продукт:
Всеки клиент може да упражни правото си на отказ и да се откаже от покупката си в срок от 14 дни без да дължи на „Баба Марта” ЕООД обезщетения, неустойки или други разходи с изклучение на тези, които са за връщане на стоката.
Клиента следва да упражни това си право като върне стоката на адрес гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 106, партер. След констатиране, че по стоката няма повреди, то „Баба Марта” ЕООД ще върне парите, като използва същото платежно средство, използвано от клиента при първоначалната транзакция.
За стоки, получени чрез наложен платеж е необходимо да бъдат върнати до по-горе опоменатият адрес със същият наложен платеж, който клиентът е заплатил при първоначалната транзакция на „Баба Марта” ЕООД.
За стоки, получени след плащане с карта, то клиента ще получи парите си обратно до 14 дни след връщането на стокато до „Баба Марта” ЕООД.
РЕКЛАМАЦИИ на ПРОДУКТ:
Ако клиент установи, че получената от него стока е повредена при транспорт или има производствен дефект, то той: 1. Може да я замени, като куриерските такси по замяната ще бъдат за сметка на „Баба Марта” ЕООД, 2. Може да поиска да му се върнат парите, като начинът на връщане зависи от начина на плащане при първоначалната транзакция.
Ако клиент предяви рекламации на продукт, който е единична бройка, то той може да избере 1. Да го замени с друг, 2. Може да поиска да му се върнат парите, като начинът на връщане зависи от начина на плащане при първоначалната транзакция.

© 2023 Baba Marta. Всички права запазени.